Fajah Lourens

Fajah Lourens

Fajah Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Tegenwoordig is Lourens hard bezig haar eigen imperium op te bouwen. Zo is ze wekelijks te zien in clubs in binnen en buitenland als DJ en heeft ze al veel mensen geholpen met het behalen van hun ideale gewicht en een gezonde lifestyle met haar “Killerbody” boeken. Deze powervrouw heeft voor Marceting Media gekozen voor haar webdesign, huisstijl ontwerp/realisatie en drukwerk.

Werkzaamheden

Web Development

Doormiddel van een hechte samenwerking met de opdrachtgever hebben wij een goed beeld gekregen hoe wij het beste de doelgroep aan kunnen spreken. Overzichtelijk en snel. Daarnaast is de site volledig responsive aan de hand van de laatste richtlijnen.

Huisstijl

Voor meerdere ondernemingen van Fajah hebben wij de huisstijlen en logo’s mogen ontwikkelen. Van haar merk als DJ tot haar vitamine en proteïne lijn.

Branding

Naast het feit dat Fajah zelf een merk is heeft zij ondertussen meerdere producten op de markt gebracht waar wij de opmaak voor gedaan hebben.

Video Content

In samenwerking met Makers Channel zijn wij verantwoordelijk voor de video content van Fajah. Krijg een uniek kijkje in haar leven.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!