De Grote Kerk

Huisstijl


– Huisstijl ontwikkeling
– Branding

Webdevelopment


– Custom web development
– Responsive webdesign

Drukwerk


– Divers drukwerk

wijnfestival hoorn

De Grote Kerk

De Foodmarket in de Grote Kerk Hoorn, afgelopen 8 januari 2016 gestart, gaat door. Vanaf 11 maart kunnen bezoekers nog drie maanden genieten van al het lekkers wat de Grote Kerk heeft te bieden. Michiel Beemster van de Grote Kerk: “Wij zijn ontzettend blij hoe de afgelopen twee maanden zijn verlopen, wij hadden uiteraard veel vertrouwen in ons concept, maar zo een groot succes hadden ook wij nooit verwacht”. Beemster over de komende drie maanden: “Met name zijn

mensen onder de indruk van onze unieke sfeer en gezelligheid, de volgende drie maanden hebben wij het thema lente, wij zullen er alles aan doen om de lente volledig tot zijn recht te laten komen in de Grote Kerk”.

Proef de Lente, het thema voor de komende drie maanden, loopt van 11 maart t/m 29 mei 2016. Voor meer informatie kunt u de Grote Kerk liken op Facebook of een kijkje nemen op www.degrotekerk.nl.

gk_-foodmarket

Proeven en thuis maken. Lokale foodondernemers die doordeweeks actief zijn in hun eigen winkel kunnen bij ons in het weekend extra kenbaarheid en omzet genereren.

gk_-shopping1

Outlet events, markten en beurzen. Gebaseerd op ons succesvolle evenement; de Fashion Outlet Enkhuizen.

gk_-business

Versterken en verbinden. Samen met de lokale Hoornse ondernemers bieden wij mogelijkheden voor ontplooiing en verbinding.

gk_-events

Verbreding en verrijking. Graag versterken wij bestaande evenementen zoals bijvoorbeeld de kermis Hoorn en de Stadsfeesten Hoorn met leuke en extra activiteiten.

Drukwerk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!